Webcamsex

webcamsex logo 2linq

WebcamSex Chat

Webcamsex is leuk, ontspannend en vooral heel opwindend. Heb je dit nog nooit gedaan, dan doe je jezelf iets tekort. Want wat is er spannender dan in je eigen vertrouwde omgeving te chatten met vreemden en jezelf achter de cam geheel bloot te geven aan een onbekende. En niet alleen jij gaat bloot dat geldt ook voor je chatpartner. Tenminste als het goed loopt, want zekerheid heb je niet. Het is niet als met versieren, je weet de uitkomst niet en kan alle kanten op. En juist deze opbouwende spanning maakt het geweldig opwindend. Hierbij moeten we wel een onderscheid maken tussen gratis webcamsex en betaalde webcam sex, want bij die laatste variant is de kans op succes vele malen groter. Je betaalt er immers voor, dus is de kans dat je wat te zien krijgt ook groot, maar ga niet lopen eisen, want dat werkt niet. Beide vormen van sexchatten zullen we hieronder toelichten.

Gratis webcamsex

Gratis is altijd fijn. Waarom betalen voor iets als je ook je geld in je zak kunt houden. Een voorbeeld van zo’n gratis webcam chat is 2linq. Je kunt hier inloggen zonder account, dus je hoeft niet eerst een profiel aan te maken. Eénmaal ingelogd op de chat, kan je kijken welke chatters op dat moment online zijn en welke chatters er naakt zijn.Misschien valt het aanbod op dat moment een beetje tegen. Of misschien vind je precies de juiste personen waarvan jij opgewonden raakt. Dit is afhankelijk van jouw smaak, jouw sexuele voorkeur, het moment van de dag dat je inlogt en toeval.

webcamsex gratis
Op een gratis webcam site kan je alles verwachten, niemand krijgt ervoor betaald, dus er zijn ook geen vaste roosters waarop bepaalde vrouwen of mannen online zijn. Het is dus elke keer weer een verrassing wie je aantreft en dat onvoorspelbare maakt het ook weer leuk. Je kan net met je neus in de boter vallen of net de pech hebben dat er een super hete camshow heeft plaatsgevonden die net klaar was toen jij inlogde.

Er is op dit soort sites dus geen webcamsex garantie. De chat wordt doorgaans niet alleen gebruikt als sexchat maar ook als sociaal medium. Het nadeel van zulke cam seks site is dat je geen haast moet hebben. Wil je direct aan je trekken komen dan ben je op zo’n moment misschien beter af op een betaalde site. Gelukkig hebben de meeste gratis cam sites ook links staan naar paysites zodat je snel kunt schakelen, moet je hoge nood hebben.

Als je wat meer geduld hebt en zeker als je vaker komt, zal je ook merken dat je bepaalde mensen begint te herkennen, omdat ze er vaker zitten. Tussen sommige mensen ontstaat ook een hele leuke band. Het aantal relaties of one night stands dat wij in de loop der jaren hebben zien ontstaan via zo’n chat zijn niet meer te tellen. Online seks contact via de cam kan dus ook tot echte seks leiden in real life. En dat is zo mogelijk nog spannender. Je kent zo’n persoon al een tijdje via de webcam, hebt deze mogelijk ook al naakt gezien en eventueel zijn jullie zelfs al samen klaargekomen. Om zo’n persoon dan voor het eerst te ontmoeten met de wetenschap, dat je hem of haar nu in het echt gaat bekijken, aanraken en gaat neuken, ja zoiets is ronduit een geweldige ervaring. Daar kan geen avondje netflix tegenop.

Overigens mocht je deze vorm van webcammen een leuk tijdverdrijf vinden, overweeg dan zeker om een account aan te maken op zo’n site. Meestal kost dit ook niets en op deze wijze heb je veel meer mogelijkheden om met andere sex chat liefhebbers in contact te komen. Ook zitten hier soms mensen die niet op de chat komen, maar alleen een profiel hebben. En die loop je mis, als je geen profiel hebt. Wil je nu chatten zonder te betalen, ga daar naar de inlogbox aan de bovenkant links van deze pagina en kijk wie er online zijn.

Betaalde webcam seks chat

Webcamsex waarvoor je moet betalen is vaak een geheel andere beleving. Het heeft voor- en nadelen ten opzichte van onbetaald sexchatten. De nadelen liggen voor de hand, ten eerste kost het geld, ten tweede omdat je weet dat je ervoor betaalt, weet je ook nooit zeker of je campartner je echt leuk vindt en dat is jammer.

webcamsex betaald
Maar daar tegenover staan de vele voordelen. Als je op een bepaald moment in een opgewonden bui bent en je wilt snel bevrediging, dan is betaald in dat geval de beste optie. Niet alleen weet je zo goed als zeker dat je een vrouw (of man) naakt gaat zien, je kan ook nog eens kiezen uit talloze modellen, waarbij je er uiteraard één selecteert die jij leuk vindt. Na een korte introductie chat, zal seks als snel het hoofdonderwerp worden en niet veel later zullen de kledingstukken door de lucht vliegen. Althans in bijna alle gevallen. Maar ga een model nooit commanderen of eisen dat ze naakt gaan, want dat kan totaal verkeerd uitpakken. Ze worden, net als elk ander persoon in de wereld, altijd graag met respect behandeld.

Van uitgaande dat jij een echte gentleman bent en de webcam performer netjes te woord staat, zal het doorgaans niet lang duren voordat het model begint te strippen. Als jij het zelf geil vindt, kan je ook jouw cam aanzetten. Op deze wijze kan de webcamdame of webcamman, ook jou zien. Dat vinden ze wel zo prettig. Vervolgens is het aan jullie wat er verder allemaal gebeurt, maar in de meeste gevallen zal webcam sex hoog op de agenda staan. Wellicht volgt er later ook nog een show met allerlei toys, dit hangt af van het model en hoe snel jij klaar komt. Een gemiddelde online webcamsex sessie duurt nog geen tien minuten. Zo snel komen mannen dus klaar en dat is inclusief het inleidende gesprekje vooraf. Hiermee kunnen we dus concluderen dat jij voor een bedrag tussen de 6,5 en 8 euro een prachtig lichaam hebt kunnen bekijken en lekker bent klaargekomen. En zeg nou zelf dat is bijna voor niets. Het is dat ze in de Middeleeuwen nog geen computers, internet en elektriciteit hadden, anders was webcamsex al vele eeuwen eerder uitgevonden.

Overigens ook hier geldt dat er een mogelijkheid is dat je dit model ooit in het echt gaat ontmoeten. De kans daarop lijkt ons wel kleiner, omdat betaald webcam performers het uiteraard meer doen vanuit zakelijk oogpunt en jij vast niet de enige bent met wie ze webcamsex hebben. Maar dat wil niet zeggen dat echte afspraakjes niet kunnen plaatsvinden, want zoiets gebeurt wel degelijk en vaker dan je zou denken. Ben jij op zoek naar betaalde webcam seks kijk dan linksboven de waarschuwing voor linken naar betaalde camsites , of beter nog log daarboven in op de gratis chat. Is daar niets voor jouw smaak dan kan je via daar naar de betaalde site.

Waarschuwing bij naakte chat sites

Let op camsex is uitsluitend toegankelijk voor mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder. Jonger wordt niet getolereerd en is wettelijk niet toegestaan en dus strafbaar. Kom jij ooit in contact op een chatsite met een (vermoedelijke) minderjarige, stop dan direct met eventuele sexuele handelingen en/of sexueel getinte opmerkingen en/of het bekijken van dit persoon in geval hij of zij naakt is, want anders ben jij mogelijk zelf ook strafbaar. Licht ook altijd de website beheerder in, zodat deze maatregelen kan treffen om dit persoon van de camsite te bannen en de beheerder van de site kan ook proberen te voorkomen dat dit persoon in de toekomst nogmaals op deze site online kan komen. Bloot, naakt en seks voor de cam is een geweldige uitvinding, maar dit soort live seks chats zijn wel uitsluitend bedoeld voor volwassen. Mannen en vrouwen onder de 18 jaar moet beschermd worden tegen zichzelf en tegen mensen die hier misbruik van willen maken.

Hieronder een paar voorbeelden van wat je kan verwachten bij een betaalde sexchat, daaronder vind je de echte live dames
Alle Webcamsex dames